X

Fersie in zee met Sherco Motoren!

Enkele weken geleden liet Fersie weet dat de samenwerking met Beta tot een einde zou komen eind juni. Vandaag informeerde Fernand Blieck ons dat Fersie een nieuwe uitdaging is aangegaan met Sherco Motoren.

Hoewel Sherco een relatief jong merk is, opgericht 1998, is het reeds vertegenwoordigd in meer dan 50 landen.  Het Franse merk zit dus duidelijk in de lift. Om aan de vraag te voldoen beschikt Sherco ook over twee fabrieken; één gespecialiseerd in enduro en supermotard (Nimes, Frankrijk) en één in trial (Caldes de Montbui, Spanje).

Concreet betekent dit dat Fersie commercieel agent wordt voor Vukcevic Racing, invoerder van Sherco Belux. Fernand Blieck van Fersie: “Het is onze bedoeling  om een netwerk van SHERCO dealers op te zetten en het merk een brede bekendheid te geven. Wij ondersteunen de verkoop via onze aanwezigheid op evenementen, wedstrijden (La Chinelle,… ) en beurzen. Zo hebben wij al een prachtige plaats gereserveerd op het Brussels motosalon in januari 2018.” Fersie blijft overigens ook aan de slag voor Lazer Helmets en Shot Racegear.

Binnenkort mogen we nog meer nieuws van het blauw-geel merk verwachten als het volledige 2018 SHERCO wordt voorgesteld. Hierbij wordt het o.a. uitkijken naar de 125cc Enduro & Street versies waar een grote vraag naar is. Wie vragen heeft over Sherco kan terecht op het onderstaande nummer

Fersie: 056/506520