X

Stark Future gaat 25 miljoen euro investeren in uitbreiding productiefaciliteit

Stark Future, fabrikant van elektrische motorfietsen en technologie, kondigt met trots de afronding aan van een kredietfaciliteit van 25 miljoen euro met Big Bets, een van de toonaangevende start-up investeerders en actieve geldschieter van succesvolle herhalingsondernemers.

Deze strategische financiering is een belangrijke mijlpaal voor Stark Future en zal dienen als cruciaal werkkapitaal, waardoor het bedrijf zijn productiecapaciteit verder kan uitbreiden en zijn ambitieuze doelen voor het wereldwijde fenomeen van de Stark VARG elektrische crossmotor kan versnellen.

De kredietovereenkomst onderstreept de toewijding van Stark Future aan duurzame en vooruitstrevende initiatieven en verstevigt haar positie als koploper in de sector van elektrische mobiliteit. De fondsen zullen worden gebruikt voor het versterken van de productiemogelijkheden, het optimaliseren van de productieprocessen en het bevorderen van onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot de Stark VARG.

Big Bets is al twee jaar aandeelhouder van Stark en heeft de opmerkelijke vooruitgang en ontwikkeling van het bedrijf op de voet gevolgd. Anton Gauffin, Founding Partner van Big Bets, toonde zich enthousiast over de samenwerking en zei: “We hebben veel vertrouwen in Stark Future en we vinden de reis die we tot nu toe hebben gezien, het verhaal van de heer Anton Wass een van de meest opmerkelijke oprichtersverhalen die we ooit zijn tegengekomen.”

“Er is dus zeker een verhaal en er zijn logische redenen waarom en hoe Stark Future nu ongelooflijk aan het innoveren is en voor ons betekent deze samenwerking een belangrijke stap voorwaarts in onze gedeelde visie voor Stark Future. We zijn vastbesloten om haar hoge groeitraject te ondersteunen en bij te dragen aan haar succes in de elektrische motorfietsindustrie.”

Anton Wass, CEO van Stark Future: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Big Bets te versterken, een gewaardeerde partner die onze visie op innovatie en duurzaamheid deelt. Deze kredietfaciliteit voorziet ons van de nodige middelen om onze expansie te stimuleren en onze positie als leider in de markt van elektrische motorfietsen te verstevigen.”

Reflecterend op de samenwerking voegde Anton Wass verder toe: “Wij bij Stark zijn erg blij om de samenwerking met Anton en zijn team verder uit te breiden, om Stark Future verder uit te laten groeien tot de elektrische leider van de motorfietsindustrie.”

De overeenkomst tussen Big Bets en Stark Future betekent een wederzijdse toewijding aan het stimuleren van innovatie en duurzaamheid in de markt voor elektrische voertuigen. Met deze extra aanzienlijke financiële steun is Stark Future klaar om een revolutie teweeg te brengen in de off-road-industrie en motorrijders ongeëvenaarde prestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid te bieden.

Foto’s: Stark Future