X

VIDEO: Andrea Verona is klaar voor een nieuw seizoen in de EnduroGP

Van 5 tot en met 7 april gaat het nieuwe seizoen van start in de EnduroGP. Andrea Verona van het GasGas Factory Racing Team kan niet wachten om de confrontatie met de andere toppers in het WK aan te gaan.

Gewapend met de nieuwste EC 350F is hij er helemaal klaar voor om zijn rivalen in het stof te laten bijten tijdens de eerste ronde in Portugal (Fafe) op 5-7 april. Verona heeft tijdens de winter hard gewerkt en heeft alles op alles gezet om zijn GASGAS EC 350F te trainen en te testen in de aanloop naar het komende EnduroGP-seizoen. Andrea werd eerste in de 450-klasse tijdens de eerste ronde van het Italiaanse Enduro-kampioenschap en werd tweede in het algemeen klassement.

Hij heeft er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat zijn motor perfect is afgesteld en dat hij maximaal fit is. De Italiaan wil dit jaar voor de winst strijden in zowel de EnduroGP- als de Enduro2-klasse en hopelijk nog twee gouden medailles aan zijn collectie toevoegen. In de video geeft Verona tekst en uitleg over de doelstellingen.