X

Monster Energy Kawasaki bevestigt 2018 SX / MX team

Ook in 2018 zullen Eli Tomac en Josh Grant voor het Monster Energy Kawasaki Team uitkomen. Na een succesvol jaar in beide classes met 2 titels, en in totaal 24 zeges in zowel supercross als motocross blijft Kawasaki trouw aan hun line up van 2017. Zo blijven Eli Tomac (die onlangs nog de titel in het Amerikaans outdoor kampioenschap wist te veroveren) en Josh Grant (die het afgelopen seizoen ook voor de nodige podium plaatsen wist te zorgen) op post. Op 14 oktober  zullen beide piloten tijdens de Monster Energy Cup weer voor het eerst in competitie treden.

Monster Energy Kawasaki Senior Manager, Dan Fahie: “zowel op als naast de baan hebben wij een sterk team. Al onze piloten hebben al races weten te winnen, en ik ben er dan ook van overtuigd dat  dit komend jaar niet anders zal zijn. Ik kijk dan ook uit naar het nieuwe seizoen, en de successen die eraan gaan komen.

Ook bij Monster Energy/Pro Circuit/Kawasaki blijven Adam Cianciarulo, Joey Savatgy en Austin Forkner op post. Naast deze drie maakt ook Martin Davalos opnieuw de overstap naar het team. Davalos reed in 2014 zijn laatste wedstrijd voor Monster Energy/Pro Circuit/Kawasaki, en brengt zomaar even 10 jaar ervaring met zich mee.

Mitch Payton, Pro Circuit eigenaar: We hebben een sterk team voor 2018. Ik kijk er dan ook naar uit om onze piloten aan het werk te zien, en hun te helpen om hun ware potentieel te tonen. Ik heb dan ook hoge verwachten van dit team, en ik weet dat ze ieder weekend goed zullen presteren.

 

Tekst: Dieter Jans