X

Ken Roczen plaatst vraagtekens bij Marvin Musquin!

 Ken Roczen heeft via sociale media van zich laten horen. De Honda piloot vindt de hype rond Marvin Musquin zijn off-season resultaten klaarblijkelijk niet zo fijn.

Hij noemt de praat die journalisten en fans verkopen over het mogelijke momentum dat zijn Franse tegenstrever voor de titel aan het opbouwen is “Bullshit”. Zonder de Red Bull KTM piloot bij naam te noemen maakt hij duidelijk dat hij, hem niet meteen de titel ziet winnen. Zo plaatst Ken Roczen vraagtekens bij de favorietenrol die Marvin Musquin week na week steeds meer krijgt toegedeeld. Een logisch gevolg van de overwinningen in de Monster Cup, Red Bull Straight Rhythm, Supercross van Parijs en die in Genève!

Ken Roczen klopt zichzelf ook nog even op de borst dat hij al enkele maanden aan het rijden, en hard aan het trainen is. Klaar om terug te keren alsof er nooit wat is gebeurd. We hopen voor de motorcross en supercross fans dat dit alvast klopt! Al stellen we ons vragen bij de instagram post. Is dit er één van een zelfverzekerde jongeman die iedereen erop wil attenderen dat ze hem niet mogen vergeten. Of is dit er één van iemand die zichzelf op allerhande manieren probeert te overtuigen dat 2018 zijn jaar zal worden. Wat denkt u?!