MX-Radio featuring Bryan Engelen

MX-Radio featuring Bryan Engelen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het is weer bijna weekend, en ook de zon beloofd vandaag alvast weer de afspraak te zijn. De ideale ingrediënten dus om van deze dag weer een top dag te maken, en hoe kan je dan beter beginnen dan met wat goede muziek? Dit maal zette Bryan Engelen 10 van zijn all time favourites op een rijtje, en natuurlijk mogen ook wij weer meegenieten.  Luister dus nu naar MX-Radio featuring Bryan Engelen hier op MXMag!

Bryan Engelen: Ik heb echt een gevarieerde muziek smaak. Ik luister vaak naar nummers met een leuke melodie, en leuk is om mee te zingen. Dat kan mij soms echt een boost geven voor tijdens het trainen. Ook ben ik in deze playlist voor Darude met Sandstorm gegaan, want ik vind dat ze dit nummer dringend weer voor de start van de GP’s zouden moeten afspelen. Bij de gedachte alleen krijg ik nog steeds kippenvel.

 

1: Macky Gee Ft. Stuart Rowe – Aftershock

 

2: Papa Roach – Last Resort 

 

3: Darude – Sandstorm

 

4: DJ Guv – Slice & Dice

 

5: Boef – Antwoord

 

6: Gigi D’agostino – The riddle

[/su_youtube]

 

7: Dizzee Rascal – Bonkers

 

8: Mark with a K – Fly

 

10: Drake – God’s Plan

 

Tekst en foto: Dieter Jans

Uw reacties