X

Lange vakantie voor Sam van de Ven…

Sam, die in Geldermalsen nog hard in aanraking kwam met de ondergrond, heeft intussen een tweede bezoek aan het ziekenhuis achter de rug. Het verdict van de dokters is hard voor onze pas geslaagde Oirschotse studente. Minimaal zes weken niet met de motor rijden, en onder strenge begeleiding oefeningen doen om haar schouder en de grote spierscheur te herstellen.

ij haar val heeft een spier zo hard de klap opgevangen dat die helemaal is aangespannen en zodoende een stukje bot in de schouder heeft doen barsten. Hierdoor kan Sam haar arm niet vlot bewegen en bestaat de kans als ze toch gaat rijden er nog meer schade komt en een zeker operatie zou volgen. Het is de bedoeling om via oefeningen de omliggende spieren sterker te maken en de barstjes voldoende tijd te geven om te genezen.

Geen leuke info verzekert Sam ons maar het is en blijft een sport waarbij je voor en tegenspoed op je pad tegenkomt. Verder wist de alweer lachende Sam ons te melden dat ze erg blij is met de vele steunbetuigingen en ze de nodige tijd zal nemen om helemaal te herstellen. Wij hopen dan ook dat Van de Ven ergens in september achter het starthekken zal verschijnen.

Tekst: Gelaude Geert
Foto: Danny Relouw