X

Maak kennis met de Fox 2019 MX lijn

Fox Racing, de marktleider op het vlak motocross uitrusting, pakt uit met haar langverwachte 2019 MX-collectie. Voor het nieuwe seizoen zijn er uiteraard nieuwe graphics en kleuren maar ook een technische update voor het Fox Flexair shirt, een volledig nieuwe V1 helm en een innovatieve Comp-laars.

Alle racekledij van de MX19 collectie werd onder handen genomen voor een nieuwe look. Rijke kleuren, dynamische graphics, een hoogwaardige afwerking en innovatieve constructies zetten de toon over de hele lijn. Ook de Fox Instinct laarzen worden in een nieuw jasje gestopt. Onder de nieuwe kleuren onder andere de wit/chroom combinatie. Zeg maar Fox versie van de ondertussen vertrouwde witte ‘crossbotten’.

Wat betreft de toplijn, Flexair, pakte Fox het Flexair shirt grondig aan met een volledig nieuw ontwerp voor 2019 met een nieuwe constructie én nieuwe materialen. Bij Fox gaan ze er prat op dat het beste cross shirt nu nog beter is geworden dankzij een nieuwe mouw, en een betere, nog comfortabelere pasvorm. Sinds de lancering van de Flexair-lijn in 2015 wordt de Flexair gedragen door MX toppers wereldwijd. Rijders zoals Ken Roczen, Ryan Dungey, Ricky Carmichael, Tim Gajser en Gautier Paulin leveren dan ook zelf hun input om deze product nog verder te verfijnen.

Ook in de zogenaamde ‘hard goods’ categorieën zit Fox niet stil. Voor 2019 is er een volledig nieuwe Fox V1 Helm en Comp-boot. Ook deze V1 helm werd uitgerust met Fox’ befaamde, gepatenteerde Magnetic Visor Release System (MVRS). Voor de instaphelm uit de collectie is dit uiteraard een opmerkelijke nieuwe feature wat betreft veiligheid. De V1 beschikt ook over vier specifieke schaal en EPS-formaten. Op die manier kan iedereen de juiste pasvorm vinden. De V1 is beschikbaar in 15 kleuren voor volwassenen en 8 kleuren voor Jeugdrijders.


De compleet nieuwe Comp-laars maakt zijn debuut in 2019 en is voorzien van een progressief intern “snelvetersysteem “en Active Lock ™ -technologie. Active Lock ™ werd ontwikkeld om de rijder een flexibele, maar toch veilige pasvorm te geven door het gebruik van externe siliconen gespen. Ga voor meer informatie naar jouw plaatselijke Fox-dealer of kijk snel op www.foxracing.com.