Team USA voor MXdN in Red Bud bekend!

Team USA voor MXdN in Red Bud bekend!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het team dat al even in de lucht hing is tijdens de AMA National van Unadilla officieel bevestigd door de Amerikaanse bondscoach Roger De Coster. Het Amerikaanse team zal in Red Bud in actie komen met Eli Tomac in de MX1 klasse, Aaron Plessinger in de MX2 klasse en Justin Barcia in de MX Open klasse.

Voor Eli Tomac zal dit de derde maal zijn dat hij zijn land vertegenwoordig op de meest prestigieuze wedstrijd van het seizoen. De twee voorgaande malen zagen we Eli Tomac in actie tijdens de MXON in Teutschenthal 2013 en in Kegums 2014.

Justin Barcia zal voor de vierde maal de kleuren van zijn natie vertegenwoordigen. Hij was was er al bij in Lommel 2012, Teutschenthal 2013 en Ernee in 2015. Aaron Plessinger is de Rookie is het gezelschap. De leider in het AMA 250 Motocross kampioenschap, kwam nog nooit in actie in de “Motocross des Nations”

Het Amerikaanse team zal na hun slechte beurt van vorig jaar starten met de nummers 25 t.e.m. 27. Al zijn we nog niet zeker van de deelname van Estland. Als deze niet deelnemen krijgen ze de nummers 22-23-24.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven

Uw reacties