Deelnemers Red Bull Straight Rhythm.

Deelnemers Red Bull Straight Rhythm.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu zaterdag valt in de VS definitief het doek over het 2018 seizoen. Dat gebeurt met een flink feestje, namelijk de Red Bull Straight Rhythm! Nieuw dit jaar is dat alleen tweetakt motoren zijn toegelaten. Nog meer dan vroeger krijgt Red Bull Straight Rhythm ‘n stevige retro saus mee.

In vergelijking met de Monster Energy Cup zijn er mindere actuele toprijders, toch pakt de wedstrijd in rechte lijn zowel bij de kwartliters als in de 150cc(!) uit met heel wate grote namen zoals Ryan Dungey, Ryan Villopoto en Christophe Pourcel! Pourcel is samen met Cecric Soubeyras de enige Europeaan.

250cc klasse
Ryan Dungey, Ryan Villopoto, Gared Steinke, Shane McElrath, Jordon Smith, Ronnie Mac, Ryan Sipes, Christophe Pourcel, Josh Grant, Tyler Bowers, Vince Friese, Mike Alessi, Ryan Morais, Cedric Soubeyras, Darryn Durham, Johnny Jelderda, Mike Brown, Cameron McAdoo en Kyle Partridge.

150cc klasse
Gared Steinke, Colton Aeck, AJ Catanzaro, Christophe Pourcel, Carson Brown, Ryan Surrat, Luke Renzland, Chance Fullerton, Chase Marquier

Foto’s: Chris Tedesco/Red Bull Content Pool

Uw reacties