X

Groot nieuws in mini-formaat: Husqvarna EE5!

Nee, echt revolutionair is het niet en toch… KTM en Husqvarna kondigden aan dat ze voor modeljaar 2020 met een elektrische kindercrossmotor op de proppen komen. Onder andere Kuberg en Torrot/GasGas gingen hen voor. Maar dat uitgerekend de wereldleider op het vlak van off-road motoren hier nu mee uitpakt, is wel waanzinnig belangrijk.  

KTM lanceerde op EICMA in Milaan de gloednieuwe SX-E 5 elektrische mini-crosser. Helemaal vergelijkbaar met een atmosferisch 50cc’tje. Zusterbedrijf Husqvarna kon de EE 5-motor aankondigen. Deze bloedverwanten vallen dan wel onder het modeljaar 2020, al zal het in de praktijk niet meer zo lang wachten zijn. Volgende zomer kan je deze kleine juweeltjes immers bij de dealer bewonderen!









De EE 5 van Husqvarna biedt jonge rijders hun eerste stap in de wereld van elektrische motorfietsen. Ook de Kuberg en Torrot hebben heel wat in hun mars maar zoals we dat van Husqvarna -en uiteraard KTM- gewoon zijn, gaat het om een hoogwaardig product in de lijn van het huis. Een echte racer dus voor de kleine medemens! Volledig aan te passen en in te stellen naar het niveau en de behoeften van de rijder biedt de Husqvarna EE 5 een stille en uiterst gebruiksvriendelijke kennismaking met het offroad rijden. Wat wij onthouden:

HUSQVARNA EE 5 KENMERKEN

=> State-of-the-art electromotor met topprestaties van 5 kW
=> Zes verschillende rijmodi
=> 907 Wh Li-ion batterij
=> Snel opladen
=> Hoogwaardig chassis met race-beproefde technologie
=> Modern, Zweeds geïnspireerde ontwerp
=> Ergonomisch frame en verstelbare zithoogte
=> WP-ophanging voor geavanceerde prestaties en controle

En zo ziet zijn KTM-tweelingsbroer (of zus) er uit!