Charles Lefrancois gaat de geschiedenisboeken in

Charles Lefrancois gaat de geschiedenisboeken in
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanavond heeft Charles Lefrancois geschiedenis geschreven, de Fransman is de eerste winnaar van de Supercross Brabant op het Autotron. Lefrancois won de finale op de zaterdagavond voor de Tsjech Filip Neugebauer en Florent Richier.

De eerste helft van de wedstrijd had Dominique Pascal Thury de derde plaats in handen maar Richier wist de Duitser te passeren. De top vijf werd compleet gemaakt door Ludovic Macler die in Schijndel als eens wist te zegevieren in het verleden. Er stonden helaas geen Nederlanders noch Belgen in deze finale.

Uitslag Supercross Brabant SX1; Rosmalen, NL:
1 Charles Lefrancios F Suzuki
2 Filip Neugebauer CZ Kawasaki
3 Florent Richier F Husqvarna
4 Dominique Pascal Thury D Husqvarna
5 Ludovic Macler D Honda

De volledige uitslag vind je HIER.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Grietje MX Pics

Uw reacties