Marcus-Lee Soper & Charles Lefrançois eerste winnaars SX Brabant

Marcus-Lee Soper & Charles Lefrançois eerste winnaars SX Brabant
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Alle nevenklassen gingen gisteren al in de slag op dag één van SX Brabant. Voor de SX1 en SX2 werd de 1 Vs. 1 beslecht. In de SX1 één tegen één finale klopt Charles Lefrançois zijn landgenoot Ludovic Macler. Marcus Lee Soper was de beste in de SX2, ten nadele van Kade Walker!

In de Open Nationalen klasse trok Rinie van Linden aan het langste eind voor Ricky Nijs en Christoph Danz. Smaakmaker Henk Pater stak de eerste en derde finale op zak maar kwam spectaculair -gelukkig zonder al te veel erg- ten val in de tweede finale.

Gertjan Vorstenbosch was de te kloppen man bij de veteranen dankzij twee reekszeges op drie! De Tsjech Martin Venhoda bleek dan weer duidelijk de snelste in de 125cc. Hij won de drie manches, Andrea Bonifacio werd tweede, Jesse Schel eindigde derde en was zo de eerste Nederlander.

Bilthovenaar Jeffrey Ganseman zegevierde in de Hobby finale voor Jeremy Quirijnen en Jeffrey Albers! Klik hier voor alle resultaten.

Foto: Niek Fotografie

 

 

Uw reacties