Aankondiging Motocross Inside

Aankondiging Motocross Inside
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanaf februari start ‘Motocross Inside’! Een motorcross-praatprogramma wat elke week op een vaste dag en tijd live word uitgezonden op de Facebook pagina van Living for the Weekend. Met bekende en onbekende tafelgasten worden alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws besproken. Uiteraard kunnen de fans vooraf en tijdens de uitzending vragen stellen voor de tafelgasten en behandelen we uitslagen van diverse polls die vooraf aan de uitzending online komen. De uitzendingen zijn nadien ook online beschikbaar op de Living for the Weekend kanalen op YouTube en Instagram. Meer nieuws over onder andere de lanceerdatum en de eerste gasten volgt!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Living for the Weekend

Uw reacties