Jeffrey Dewulf over ‘n weekend in mineur

Jeffrey Dewulf over ‘n weekend in mineur
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zandhaas Jeffrey Dewulf (KTM North Europe Racing) was klaar om zich in Valkenswaard weer te meten op WK niveau. Helaas verliep de eerste MXGP van het seizoen niet naar wens. Na een sterk strandraceseizoen moet Jeffrey dus nog even geduld oefenen vooraleer het GP seizoen echt van start gaat.

Jeffrey Dewulf legt uit: “Uit onderzoek bleek vandaag dat ik twee handwortelbeenfracturen opliep, daarnaast is er ook een scheurtje in het ligament van de hand. Op dit moment is het nog moeilijk in te schatten hoe lang ik precies buiten strijd zal zijn. Om te beginnen kreeg ik vier weken zonder motortraining voorgeschreven. Daarna volgt opnieuw een controle.”

De MXMag redactie wenst “JD” een voorspoedig herstel want wat heeft deze kerel een coole stijl!

Foto: Niek Fotografie

Uw reacties