Broc Tickle kent eindelijk zijn straf!

Broc Tickle kent eindelijk zijn straf!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Broc Tickle testte vorig supercross seizoen positief tijdens een doping controle, en ondanks dat hij zijn onschuld bleef uit schreeuwen was het voor Tickle bang afwachten wat de toekomst brengen zou. Meer dan een jaar was het gissen naar welke straf Tickle nu uiteindelijk zou krijgen, maar vandaag was de kogel eindelijk door de kerk, en helaas voor Tickle is de straf zwaarder dan verhoopt. Tickle zijn schorsing zal nog doorlopen tot 02/10/2020, en hij zal daarmee twee jaar aan de zijlijn gestaan hebben. In de tussentijd hoopt Tickle zich bezig te houden met het coachen van andere piloten, alvorens hij eind 2020 zijn comeback als professionele motocross racer hoopt te maken. Aan onze collega’s van Swapmoto Live vertelt Broc alles over zijn schorsing en al de problemen van de afgelopen maanden, en natuurlijk vind u hun interview ook hier op MXMag! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

UPDATE, Finally got official sentencing from CDI panel and FIM. Bummed I won’t be railing some corners this summer @promotocross 🏄I’ll be back 💪🏼 2/10/2020 🙏🏼 Check our @swapmotolive for full interview and plans for the time being 🔨

Een bericht gedeeld door Broc Tickle (@broctickle) op

Video: Swapmoto Live

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties