X

Actie! Deze week 10% korting op krachtige OC1 Bike Cleaner

Het offroad seizoen en de herfst komt er weer aan, daarom biedt CleanMyBike.nl deze week een korting van 10% aan op OC1 Bike Cleaner. OC1 Bike Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het krachtig reinigen van (cross)motoren en mountainbikes, zonder dat de materialen worden beschadigd.

OC1 is een Duits kwaliteitsmerk en ontwikkelt effectieve reinigers voor onder andere (cross)motoren en mountainbikes. Deze reinigers bevatten geen zure bestandsdelen, waardoor er geen agressieve reactie ontstaat en dus jouw (cross)motor op kort en lang termijn niet raakt beschadigd.

Vaak worden er bij het schoonmaken van crossmotoren de verkeerde reinigers gebruikt, omdat deze goedkoop en eenvoudig te verkrijgen zijn. Grote olie producenten voegen een goedkope reiniger toe aan het assortiment, zonder te kijken naar de toepassing hiervan. Dit zorgt ervoor dat het op kort termijn snel wordt ontvet, maar op lang termijn tast het diverse materialen van jouw (cross)motor of mountainbike aan.
Denk dan bijvoorbeeld aan:
– Plastic- en stickersets worden dof
– Roestende spaken/onderdelen
– Aangetaste velgen
– Bros aluminium

CleanMyBike.nl vindt het belangrijk dat er bewust wordt omgegaan met het reinigen van (cross)motoren en biedt daarom alleen reinigers aan zonder zure bestandsdelen. Wil je meer weten over de krachtige en vriendelijke werking van OC1 Bike Cleaner of ben je benieuwd naar ons complete assortiment? Neem dan een kijkje op de website.

Met de kortingscode MXMAG krijg je 10% korting op jouw bestelling van OC1 Bike Cleaner producten!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: OC1