X

One Shot van Silkolene: bescherming en betere prestaties

De One Shots van 100 ml van Fuchs Silkolene zijn ontworpen om gemakkelijk in de brandstoftank of aan de motorolie te worden toegevoegd voorafgaand aan een geplande olieverversing.

De producten die beschikbaar zijn in 100 ml zijn:

• PRO FST • Engine Flush • Octane Booster

PRO FST is zeer effectief bij het beschermen tegen koude startslijtage, corrosie, carburateurijsvorming, problemen met afzetting, afzetting en ruwe werking bij lage motortoerentallen.

Engine Flush helpt bij het verwijderen van gruis, slibvormend zuurresidu, vernis en gom dat in het carter kan achterblijven, zelfs nadat de motorolie is afgetapt. Dit snelle reinigingsproces verbetert de oliecirculatie aanzienlijk.

Octane Booster kan worden gebruikt om de verbranding in een benzinemotor te verbeteren, waardoor het vermogen en de prestaties worden verbeterd.

Het is effectief voor zowel racen als dagelijks rijden. Sally Travis, marketingmanager: “We zijn verheugd deze nieuwe additievenpakketten van 100 ml op de markt te kunnen brengen.

“We praten altijd met motorrijders om een ​​beeld te krijgen van wat ze nodig hebben om hun geliefde machines in topconditie te houden.Het werd duidelijk dat er behoefte was aan deze handige 100 ml One Shots om aan ons Silkolene-assortiment toe te voegen en we zijn ervan overtuigd dat ze erg populair zullen zijn, zowel bij onze bestaande band van trouwe klanten als bij nieuwe.”

Bekijk het assortiment het op www.hvmparts.nl en vind uw lokale Dealer.

Voor meer informatie www.hvmparts.nl/search/silkolene+one+shot