X

Product spotlight: Fox stelt 2020 nieuwigheden voor

Fox Racing, de wereldleider in motocrosskleding en bescherming, is trots om hun langverwachte MX20-collectie te lanceren. Met volledig nieuwe en herontworpen racekleding, helmen en bescherming verzet Fox de bakens op het vlak van innovatie en prestaties.

Voor 2020 heeft Fox de MX20 racewear-collectie volledig opnieuw ontworpen om zowel de pasvorm, als duurzaamheid als de funcionaliteit op de motor re verbeteren. De Flexair blijft het paradepaardje van Fox én een referentie op de markt dankzij uitstekende mobiliteit en ventilatie. Daarnaast wil Fox deze kledij bereikbaar maken voor een grotere groep van rijders door nieuwe prijzen.

Ook de bekende 360-gearset kreeg voor 2020 een grondige herziening, met een focus op  duurzaamheid. Hierdoor wordt deze beproefde 360-uitrusting meer dan ooit een interessante keuze voor zelfs de zwaarste omstandigheden op en naast het circuit.

Voor de ontwikkeling van de MX20-collectie ded Fox een beroep op Fox Team-atleten als Ken Roczen, Tim Gajser, Adam Cianciarulo, Chad Reed, Taddy Blazusiak, Manuel Lettenbichler, Austin Forkner, Ricky Carmichael en Ryan Dungey.

Ook op het vlak van helmen zit Fox niet stil. Zo nam de V2, die opnieuw werd ontworpen, het Fluid Inside ™ rotatiecontrolesysteem, dual-density Varizorb EPS en MVRS ™ (Magnetic Visor Release System) over van de V3. Die V2-helm is verkrijgbaar in drie verschillende grafische stijlen. In totaal kan je kiezen uit 8 verschillende kleurstellingen. Bij Fox noemen ze de V2 een wedstrijdklare middenklasse aanbod voor zowel volwassenen als jeugdrijders.





Innovatieve prestatieverbeteringen stonden hoog op het verlanglijstje voor de 2020 versies van de Airspace en Main brillen. Het resultaat is nog meer gezichtsveld en een heleboel andere eigenschappen die beide crossbrillen naar een hoger niveau tillen.

Tot slot introduceert Fox met haar Raceframe aanbod lichaamsprotectie die zowel met een harde als zachte achterzijde te verkrijgen zijn. De Raceframe is compact en CE goedgekeurd. Zondermeer een erg interessant nieuw product in het Fox gamma!

Ga voor meer informatie en om het volledige assortiment nieuwe Fox-producten te bekijken naar jouw lokale Fox-dealer of kijk op www.foxracing.com.