X

Help onze sport ten goede, stel je kandidaat voor ‘n VMBB functie!

De VMBB, Vlaamse Motorrijdersbond van België, zoekt mensen die zich willen inzetten voor het algemeen belang van de motorsport. Zowel voor de commissies, werkgroepen als de Raad van Bestuur. Dit is jouw kans om een actieve rol te spelen, verandering uit te voeren en je steentje mee bij te dragen tot de toekomst van de motorsport.

Enerzijds heeft de VMBB vacante mandaten voor de Raad van Bestuur. Hiervoor moeten 6 bestuursposities met een mandaat van 4 jaar worden ingevuld.

Individuele leden die zich geroepen voelen om verantwoordelijkheid op te nemen en actief willen meewerken, kunnen zich schriftelijk kandidaat stellen voor een mandaat van bestuurder, tegen uiterlijk 31 januari 2020, bij het secretariaat van de VMBB. Lees hier de volledige beschrijving.

Ook voor de verschillende commissies, Vlaamse medische en ethische commissie – Vlaamse juridische commissie – Vlaamse topsportcommissie en de verschillende werkgroepen (motorcross, enduro/BEX, supermoto, trial, snelheid, pistewedstrijden, toerisme) zoekt de VMBB kandidaten.

Opgelet om je kandidaat te stellen moet je uiterlijk tegen vrijdag 29 november dit document bezorgen aan het VMBB secretariaat. De vzw Vlaamse Motorrijdersbond van België is de enige erkende en gesubsidieerde Vlaamse motorrijdersfederatie. Sinds dit jaar ontvangt de VMBB subsidies van de Vlaamse overheid en wordt intensief samengewerkt met Sport Vlaanderen.

Foto: Shelagh Murphy/Pexels