Herlings start in Hawkstone Park

Herlings start in Hawkstone Park
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De voorjaarswedstrijd in Hawkstone Park is vaste prik voor Jeffrey Herlings want hij is een fan van het zandcircuit. De wedstrijd vindt plaats op 9 februari 2020 en de Red Bull KTM-rijder en voormalig MXGP- en MX2-wereldkampioen heeft een akkoord getekend met organisator SMC.

Herlings liep verschillende blessures op in 2019 maar kon het seizoen afsluiten op hoog niveau door de laatste twee GP’s te winnen. Bovendien won hij met Team Nederland voor het eerst de MXoN. Gary Ford van SMC – “We zijn erg blij Jeffrey aan te melden voor onze wedstrijd in februari. Wanneer je het evenement begint te plannen, wil je de beste rijders ter wereld krijgen en naar mijn mening heb ik de snelste van allemaal! Hij heeft altijd tijd voor de fans en ik weet zeker dat ze zijn aanwezigheid op Hawkstone zullen waarderen. Dit is een geweldige start voor het evenement en meer namen volgen binnenkort.

Uw reacties