Moto Spy Supercross – The Sweetest 26 Points of Ken Roczen’s Career

Moto Spy Supercross – The Sweetest 26 Points of Ken Roczen’s Career
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het AMA Monster Energy Supercross kampioenschap is weer ongemeen spannend. De grote namen wisselen top prestaties af met het nodige drama, waardoor nog niemand een vlekkeloos parcours heeft weten af te werken. Ken Roczen kwam de laatste weken dicht in de buurt, maar tijdens Anaheim 1 mocht zijn zesde plaats toch als een ontgoocheling gezien worden. De weken nadien begon Roczen aan zijn wederopstanding, waardoor hij momenteel de rode leidersplaat op zijn Honda mag vertegenwoordigen. Of hij deze ook kan vasthouden tot het einde van het seizoen is nog maar de vraag, maar gelukkige is er nog altijd Moto Spy Supercross om ons inzicht te geven in de gebeurtenissen van de afgelopen weken. 

Video: RedBull Motorsports

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties