X

Sherco en Motul gaan samenwerken!

Sherco, de snelgroeiende motorfabrikant in de off-road sport, heeft een wereldwijd samenwerkingsverband gesloten met Motul, de marktleider in tweewielersmeermiddelen. De samenwerking, die direct voortvloeit uit Sherco’s betrokkenheid bij de racerij, houdt in dat het uitgebreide productassortiment van Motul op alle niveaus wordt gebruikt.

De nieuw ondertekende samenwerkingsovereenkomst tussen Motul en Sherco heeft betrekking op de initiële en de servicevulling van alle motoren, het gebruik van MotulTech op industriële machines en de volledige ondersteuning van Sherco’s raceactiviteiten.

Motul’s assortiment biedt Sherco een uitgebreide reeks van smeermiddelen en onderhoudsproducten voor tweewielers die onder de zwaarste omstandigheden zijn getest. De Motul producten worden in alle Sherco motorfietsen gebruikt als eerste vulling, inclusief synthetische motoroliën en koelvloeistoffen. Aangezien Motul wereldwijd in meer dan 160 landen aanwezig is en een uitgebreid distributienetwerk heeft, zal Sherco als gevolg van deze samenwerking de Motul-producten sterk aanbevelen bij haar eigen dealers.

Over Sherco

Sherco werd in 1998 opgericht door Marc Teissier, een voormalig professioneel testrijder. Het bedrijf concurreert nu met de grootste merken ter wereld en heeft een fabriek in Nîmes in Frankrijk en een andere in Caldes de Montbui in Spanje, evenals een wereldwijde aanwezigheid in 66 andere landen. De motoren worden met passie en vakmanschap vervaardigd en hebben een reputatie op het gebied van prestaties, snelheid en innovatief design.

Over Motul

Motul is een internationaal opererend Frans bedrijf met een lange traditie. Motul is een wereldleider in de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige smeermiddelen voor auto’s, motoren en vele andere toepassingsgebieden. Met MotulTech biedt de smeermiddelenfabrikant ook producten voor industriële toepassingen aan.

Vooral op het gebied van synthetische smeermiddelen wordt Motul beschouwd als de specialist bij uitstek. Al in 1971 was Motul de eerste fabrikant van smeermiddelen die de eerste volledig synthetische motorolie op basis van ester op de markt bracht: Motul 300V – een technologie die oorspronkelijk in de luchtvaart werd gebruikt. Vandaag de dag is Motul, dankzij zijn jarenlange ervaring in de motorsport, een erkende partner en werkt het altijd aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met zijn unieke knowhow en innovatieve kracht ondersteunt Motul tal van teams in de nationale en internationale racewereld.