X

Polisport in de bres tegen COVID-19!

Off-road liefhebbers kennen Polisport uiteraard als fabrikant van plastic en beschermingsonderdelen voor de motor. De Portugese Polisport groep vervaardigt echter nog heel wat andere producten o.a. ook voor de fietssector. Inspelend op de vraag naar gezichtsbescherming voor dokters en zorgverleners bedacht de R&D afdeling in geen tijd een nieuw vizier!

Op hun Youtube kanaal berichtte vorige Polisport hoe ze deze brandend actuele uitdaging aanging. Zoals in veel landen is het voor hulpverleners een enorme uitdaging om goede bescherming te vinden waarin ze veilig hun werk kunnen doen.

Door de ervaring die het bedrijf heeft met fietshelmen was het voor hen echter een koud kunstje om een functioneel, beschermend vizier voor gezondheidswerkers te produceren. De basis van dit vernuftige product zijn de PVC schermen  die gebruikt worden in fietshelmen. Polisport wil de mensen die in de frontlinie strijden tegen het coronavirus zo goed en zo snel mogelijk beschermen. Met deze schitterende solidariteitsactie mikt het bedrijf wel in eerste plaats op het ledigen van lokale noden in Portugal.

Bravo Polisport. Een voorbeeld dat navolging verdient!

Foto: Polisport