X

Rockstar Husqvarna Factory rijders over SLC2

Met drie rijders in de top zes kwam het Rockstar Energy-Husqvarna Factory Racing Team goed voor de dag in Salt Lake City. Het leek er zelfs op dat Zach Osborne de overwinning zou gaan pakken maar de voormalige GP-winnaar moest genoegen nemen met de derde plaats. Hier vertellen de rijders van het team over hun wedstrijd van SLC2.

Jason Anderson:
‘Mijn dag was zeker niet slecht! In de training wist ik een twee tijd te noteren en in de heat race had ik een behoorlijke strijd met een derde plaats als resultaat. In het Main Event had ik een goede start en raakte verstrikt in de eerste bocht. Ik wist toch terug te komen naar de derde plaats maar moest later genoegen nemen met de vierde plaats nadat Tomac voorbij glipte.”

Zach Osborne
“Mijn Main Event was echt goed! Ik liet misschien een overwinning wegglippen, maar uiteindelijk geeft dit wel vertrouwen voor de komende wedstrijden. Ik voelde mezelf de hele dag goed, de teamvibe was onwerkelijk en we hadden een hele leuke dag. Het resultaat was goed zeker van het team met Jason en Dean ook in de top zes! Ik ben erg trots op wat ik heb bereikt en wat het team vanavond heeft bereikt.”

Dean Wilson
“Alles voelde vandaag zoveel beter. Ik was de hele dag in een goed humeur, iedereen in het team had gewoon een goede vibe en de motor was echt geweldig, De kwalificatie verliep heel goed en ik had het gevoel dat ik de hele dag goed reed. Het was een veeleisende race en de hoogte raakte me zeker maar ik eindigde met een zesde. Daar ben ik blij mee, het was een goed gevecht met mijn beste uitslag van het seizoen resultaat.”

Jalek Swoll
“Ik kende een goede start in de Main Evenet en ik reed een tijd in de top vijf. Later krijg ik het moeilijker en verloor ik het juiste ritme. Ik ben beste tevreden, ik voel mezelf goed en het rijden gaat goed dus die laatste serie wedstrijden kijk in naar uit. De laatste wedstrijden wil ik nog goed scoren.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: FELD