VIDEO: Gelukkige verjaardag Jacky Martens!

VIDEO: Gelukkige verjaardag Jacky Martens!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ex- 500cc wereldkampioen Jacky Martens is vandaag 57 geworden. Als rijder moest hij het vaak opnemen tegen Honda maar sinds dit jaar trekt de Lommelaar de kaart van de Japanse constructeur in het WK MXGP. Speciaal voor de verjaardag van de JM Honda Racing topman zochten we een video uit de oude doos op. En wat voor één!

Check hier de onderhoudende dubbele GP samenvatting van de twee laatste wedstrijden van het WK 500cc 1994: Namur en Gaildorf Martens bleef als titelverdediger tot het einde in de running maar moest uiteindelijk nipt de duimen leggen voor de Zweed Marcus Hansson.

De hoofdrollen naast Martens en Hansson zijn voor Joël Smets, Dirk Geukens, Mervyn Anstie, Johan Boonen, Christian Burnham, Billy Liles, Danny Theybers, Rudy Van Leeuwen en uiteraard Gert-Jan Van Doorn!

Uw reacties