Calvin Vlaanderen blijft leren in de MXGP

Calvin Vlaanderen blijft leren in de MXGP
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De vijftiende Grand Prix van het seizoen was zwaar. Calvin Vlaanderen bleef net buiten de top tien door beide manches als dertiende over de finish te komen. De Yamaha-rijder blikt terug op de wedstrijd hier op MXMag.

Calvin Vlaanderen: Het was een zware wedstrijd vandaag. Ik had in de training een goed ritme maar kon dit in de manches niet meer terug vinden. In de eerste manche verloor mijn motor in de slotfase vermogen waardoor ik niet meer kon rijden zoals ik wilde. In de tweede manche kwam ik twee keer ten val waardoor ik terugviel tot buiten de top tien. Het is jammer maar we blijven leren.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: SevenOnePictures

LEES MEER  Coldenhoff zit weer op de motor!

Uw reacties