Standing Construct neemt stijlvol afscheid van The Hoff

Standing Construct neemt stijlvol afscheid van The Hoff
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren kondigde Standing Construct GasGas Factory Racing twee nieuwe rijders aan: Brian Bogers en Pauls Jonass. Toch werd ook het huidige duo, Glenn Coldenhoff en Ivo Monticelli niet vergeten. Na ‘n succesvolle samenwerking in 2013 in de MX2 haalde ‘the Hoff’ de voorbije twee seizoen zijn beste resultaten ooit met het team uit Geel.

Teammanager Tim Mathys bedankte beide rijders met een persoonlijke boodschap op social media: “Het is met diepe spijt dat we afscheid moeten nemen van Glenn. We hebben samen een geweldige weg afgelegd, we hebben moeilijke tijden met blessures overwonnen, we hebben samen het hoogste schavot behaald en hebben samen de grootste race ter wereld gewonnen. Maar bovenal hadden we een geweldige tijd beleefd als vrienden met dezelfde doelen…
Soms moeten we in het leven begrijpen dat je op de lange termijn aan de toekomst moet denken, en niet aan de korte termijn… Daarom begrijpen we absoluut zijn beslissing. Ikzelf, evenals de volledige Standing crew, wil The Hoff graag bedanken voor een geweldige tijd samen en we wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

Ook Monticelli beleefde hoogdagen met het team van Mathys. De Italiaan groeide van eeuwige belofte uit tot een top-10 rijder. In 2019 won hij in Hawkstone Park de Superfinale en behaalde twee top-5 noteringen in het WK. Dit jaar raakte Monticelli al vroeg op het seizoen met een schouderkwetsuur.

Tim Mathys: “We willen “Don” Ivo Monticelli bedanken voor twee hele leuke jaren en de leuke en goede sfeer die hij in ons team heeft gebracht. Helaas viel de grote vooruitgang die we vorig jaar hebben geboekt dit jaar stil doorblessures. Toch was elke minuut die we  samenwerkten er een met passie en inzet van ons beiden.”

Foto: Ray Archer, JP Acevedo

LEES MEER  Enduropale du Touquet achter gesloten deuren

Uw reacties