Maddii Racing neemt afscheid van Husqvarna

Maddii Racing neemt afscheid van Husqvarna
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het hangt al een tijdje in de lucht maar nu heeft Maddii Racing via een persbericht officieel afscheid genomen van Husqvarna. Het team onderleiding van Marco Maddii werd de afgelopen vier seizoenen gesteund door het Oostenrijkse merk. Er werden successen behaald met Gianluca Facchetti en Mattia Guadagnini. Met de begeleiding van Maddii wist Alberto Forato hoge ogen te gooien en ook onze eigen Raf Meuwissen wist stappen te zetten met steun van de Italianen.

In 2021 zal Maddii Racing terugkeren in het paddock maar met welk merk is nog afwachten.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Maddii Racing

LEES MEER  Gerard Congost direct naar het WK MX2!

Uw reacties