SixtyTwo Motorsport verlengt de contracten!

SixtyTwo Motorsport verlengt de contracten!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook in 2021 zal SixtyTwo Motorsport zich richten op het Europees Kampioenschap. Jaka Peklaj en Filip Olsson hebben hun contracten verlengt. De Sloveen maakt de overstap naar de 125cc-klasse terwijl de Zweed opnieuw actief zal zijn op de Husqvarna TC250F. Olssen (foto) werkt aan zijn herstel nadat hij in Kegums zwaar geblesseerd raakte.

Klemen Gercar: ‘’Ik ben er trots dat we het contract met Jaka en Filip hebben kunnen verlengen voor volgend jaar. Ik ben altijd op zoek naar jonge rijders die hard willen werken en het doorzettingsvermogen hebben om titels te winnen. Ik weet dat beide rijders dit hebben omdat ze in het verleden al titels hebben weten te winnen. Wij zullen ze in het aankomende seizoen helpen om hun doelen te bereiken. Ik wil mijn sponsors bedanken die ons ondersteunen om onze doelen te bereiken en ik kijk uit naar een goede samenwerking!’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: 62 MotorSport

LEES MEER  Intelligente motorcrossers en hun stommiteiten

Uw reacties