X

Maak kennis met Gym Constructions

Het verhaal van Gym Constructions is simpel, Gym Constructions is een producent/aanbieder van CrossFit- en fitnessproducten welke worden aangeboden via de online-shop. De website biedt alleen producten uit semi- of volledig eigen productie. De website is een verlengstuk op de werkzaamheden van de bedrijven GymTrainingBoekel en Solutions In Steel.

Opgericht door drie enthousiaste sporters die allemaal hun eigen taak hebben binnen de organisatie!
· Siebe van der Putten – Voormalig GP-rijder zijspancross + eigenaar GymTrainingBoekel & Solutions In Steel
· Willem Arts – Crossfit liefhebber + eigenaar Solutions in Steel.
· Lars van Berkel – Professioneel motocrosser + eigenaar Sandman.

“Alle drie houden we van aanpakken en zitten we niet graag stil. Gezien onze ervaring met verschillende taken binnen bepaalde organisaties, kwam het idee om onze krachten te bundelen en de CrossFit gemeenschap producten aan te bieden van hoge kwaliteit!”

Wat maakt ons anders?
De combinatie van zich bevinden in de fitness brancheen de jarenlange ervaring van productie in de metaal industrie zorgt ervoor dat we op beide gebieden alle kennis van zaken hebben en een product zelf kunnen ontwikkelen en produceren.

Productie op maat!
Naast onze eigen lijn, produceren wij ook items op maat. Van de productie van een speciaal onderdeel tot het inrichten van een complete gym, er is heel veel mogelijk bij ons. Eigen logo’s, eigen kleuren en zelfs eigen pasvormen zijn mogelijk. Van kleine tot hele grote oplages, wij gaan elke uitdaging aan!

Dus neem vooral contact met ons op voor vragen of verzoeken via info@gymconstructions.com

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO