X

VIDEO: Episode 1 van The Year of Jubilee

‘The Year of Jubilee’ is een nieuwe motorcross filmreeks gepresenteerd door RIDE Motorcycles. De titel verwijst naar ‘On Any Sunday’, de motorcrossfilm die precies vijftig jaar geleden op het grote scherm te zien was.

Na de bankencrisis in 2008 werd de motormarkt werelwijd zowat gehalveerd en ook de motorcross kreeg rake klappen. In 2021 bieden er zich echter nieuwe opportuniteiten aan die de sport weer vleugels kan geven. In de video praten Roger De Coster, Ian Harrison (Red Bull KTM Team US Manager), Steve Westfall (Rockstar Husqvarna Team US Manager), John Hinz (CEO van KTM North America) over de strijd die ze hebben doorstaan om hun teams door de Covid-19 pandemie te leiden.

Ze praten ook over de grote boost in de motorverkoop in het hele land. Producer Troy Adamitis en regisseur Nate Scribner, die The Great Outdoors, Inside the Outdoors, Behind the Dream, MX Nation en MX World, zijn een samenwerking aangegaan met Ride Motorcycles om een verslag te brengen van het Jubileumjaar van de Amerikaanse motorcross. The Year of Jubilee komt in drie delen, vandaag zien jullie een niet te missen deel 1 van deze nu al geweldige serie.