X

Buitenkans: Answer Syncron Swish voor minder dan €110

De geventileerde Syncron Swish-jersey van Answer is ideaal voor crossers met een beperkt budget. Dankzij deze geweldige aanbieding haal je kwaliteit in huis tegen een onklopbare prijs!

Het Syncron Swish shirt beschikt over een V-hals en een pasvorm die iets ruimer valt, waardoor het shirt eenvoudig te combineren valt met een borstbeschermer. Aan de polsen en de kraag werkte Answer met een rekkende stof voor uitstekend draagcomfort.

Het textiel van de jersey werd met een schimmelbestendige behandeling afgewerkt. Op de borst staat het nummer 76 afgebeeld, een ode aan het jaar waarin ht Amerikaanse Answer werd opgericht. Het shirt is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.


De broek is voorzien van slijtvaste stoffen inzetstukken. Dankzij de pasvorm met voorgevormde knieën geniet je van optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Langs de buitenzijde zorgt een slijtvast en hittebestendige zone aan de binnenkant van de knie voor optimale grip op het frame en de benzinetank van de motorfiets.

De eenvoudige maar uiterst efficiënte Synchron Swish-uitrusting van Answer is nu verkrijgbaar bij de Bihr-dealers… Zoek hier jouw dichtstbijzijnde Answer dealer op.