X

Michael Mosiman over zijn eerste overwinning

Hij heeft even geduld moeten hebben en hij was al een aantal keren dichtbij maar nu is het Michael Mosiman gelukt. De 22-jarige crosser heeft zijn eerste Supercross overwinning te pakken. In San Diego won hij de derde wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX WestCoast. Dit is tevens de eerste 250SX overwinning voor GasGas, hier doet Mosiman zijn verhaal net als teamgenoot Justin Barcia die de “Redplate” dit weekend verliest.

Michael Mosiman:
“Het is geweldig om mijn eerste overwinning te pakken. Het is een godsgeschenk en het geeft mij veel vertrouwen. Het voelt geweldig om de mensen die altijd in mij hebben geloofd op deze manier terug te betalen. En om ze tevens op deze manier hun gelijk te bewijzen. Het heeft lang geduurd en het is een lange reis maar wij hebben het voor elkaar weten te krijgen. Ik kan mijn team dan ook niet genoeg bedanken!”

Justin Barcia:
“San Diego viel mij zwaar maar met de negende plaats blijft de schade nog redelijk beperkt. Ik had een gemiddelde start in de main, maar ik reed goed tot in onderuit ging. Ik moest opnieuw- door een groep proberen heen te werken. De negende was absoluut niet waar ik wilde eindigen, maar het is niet anders. Ik had het gevoel dat ik heel goed reed, maar zeker niet bijzonder. Ik kijk nu al uit om terug te keren naar Anaheim, een plek die me goed behandelt, ik ben klaar om weer op het podium te komen!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas