X

De Wolf en Van de Moosdijk aan het woord

Morgen in Lacapelle Marival gaat Roan van de Moosdijk zijn debuut maken op de Husqvarna. Het Husqvarna Factory Racing Team Nestaan zal in Frankrijk hun eerste van twee voorbereidingswedstrijden rijden. Volgend weekend is er immers nog de Hawkstone Park International. Kay de Wolf en Van de Moosdijk kijken vooruit op het komende seizoen.

Kay de Wolf:
“Dit was natuurlijk een kort voorseizoen, maar het was ook heel goed. Roan en ik hebben veel manches samen gereden in Spanje, wat ons allebei een stuk sterker heeft gemaakt. Ik denk dat we klaar zijn om de wereld te laten zien hoeveel werk we in de winter hebben verzet! Ik heb heel veel zin om dit weekend weer achter het starthek in Lacapelle-Marival te staan, dan duurt het niet lang voordat het MXGP-seizoen begint.”

Roan van de Moosdijk:
“Ik kan met vertrouwen zeggen dat dit mijn beste voorbereiding op het seizoen ooit is geweest. Alles klikte meteen met Nestaan Husqvarna Factory Racing Team. De motor is geweldig en de mensen zijn zo aardig om mee te werken. Ik heb genoten van de maand die we veel in Spanje hebben doorgebracht en kan niet wachten op de eerste pre-season race dit weekend. Ik kijk er echt naar uit om voor het eerst achter het starthek te staan op mijn FC250!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShoybyBavo