X

Vervelende nasmaak na de GP in Markelo!

Mooi weer, goeie organisatie, spectaculaire races en een talrijk publiek. Wat wil een organiserende club nog meer tijdens de organisatie van een WK-evenement? Toch heeft men in Markelo een erg vevelende nasmaak over gehouden na de WK Zijspannen door regelrecht crimineelgedrag!

De 90-jarige organisator stond weer garant voor een topevenement. Men keek dan ook tevreden terug op het evenement en tóch overheerst deels een rotgevoel.

Wat wil het geval? Op zondag, de vrijwilligers van Markelo schatten in zo nét na de start van de 2e WK Sidecar heat, is er een stroomverdeler ‘verdwenen’. Iemand vond het nodig om één van de electra paddestoelen die op de camping werden gebruikt mee naar huis te nemen. Deze regelrechte diefstal betekend een strop van honderden euro’s voor de club die deze paddestoelen huurt en nu dus kan fluiten naar de borg! Een mooi ‘kado’ voor de vele vrijwillige uren die de mannen en vrouwen van de MC Ons Genoegen hebben gestoken in de organisatie en bij deze wordt de dader hartelijk ‘bedankt’ voor deze fijne geste achteraf!