X

RB 2Fast Junior Team is compleet voor 2023

Eerder werd al bekend dat de Deense broers Bertram en Oscar Thorius voor het RB 2Fast Junior Team zouden uitkomen in 2023. Nu heeft het Brabantse team hun verdere samenstelling compleet voor het komende seizoen. De zes rijders wacht een mooi programma met als voornaamste doel plezier maken en hopelijk kwalificeren voor de Yamaha bLU cRU Superfinale in Frankrijk.

James Kastelijn zal uitkomen bij de 65cc Kleine Wielen van de MON terwijl broer Brett bij de grote wielen actief zal zijn. Daarbij zal Brett ook het KNMV ONK in actie gaan komen. Thijs van de Bogaard gaat ook de KNMV en MON wedstrijden combineren maar dan bij de 85cc Kleine Wielen. Zijn zus Sterre van de Bogaard zal met haar YZ125 uitkomen in de dames-klasse van de MON.

Dit allemaal dankzij de ondersteuning van: RB Bijvelds Dodge RAM, 2FAST Motorsport, Sigmans Yamaha, VROOAM smeermiddelen, PPS uitlaat systemen, VHM products, GR8 hotels, Vd Valk hotel Gent, De Brug Ramen en Kozijnen, Amsterstad Vastgoed, Nikatech cilinder techniek, VMT suspension, Ride-On tire solutions, Snap-on Toolcenter Joost Jacobs, Leo Brans Autoschade, Smets Zeefdruk, M&Co solutions en Yamaha Scandinavië voor de Thorius broers.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Onbekend