X

Dunlop brengt binnenkort de opvolger van de MX33 op de markt

De Dunlop Geomax MX33 is een erg populaire band in de motorcross en was al een aantal jaren “de” band voor medium en harde ondergrond. Welnu, deze krijgt binnenkort een opvolger met de MX34.

De MX34 is een technisch hoogstandje ontworpen om ongeëvenaarde prestaties en controle te leveren. De MX34 is een veelzijdige krachtpatser die met meer gemak meer terrein aankan. Met een geavanceerd modderafvoersysteem, nieuw karkasmateriaal en ultramoderne Progressive Cornering Block Technology (PCBT) biedt de MX34 verbeterde grip en onovertroffen tractie. Of je nu een professionele wedstrijd rijdt of in het weekend de trails afstruint, je kunt erop vertrouwen dat de MX34 de stabiliteit en controle biedt die je nodig hebt om optimaal te presteren. Met deze nieuwe band heeft u het vertrouwen om elke uitdaging aan te gaan en als winnaar uit de bus te komen.

De Geomax MX34 blinkt echt uit in zachte/intermediaire terreinomstandigheden, met de nadruk op zachtere omstandigheden. Het doel van Dunlop was om een band te leveren die echte prestatievoordelen biedt om racers een echt concurrentievoordeel te geven door de algemene prestaties in een breder scala aan omstandigheden te verbeteren, terwijl de duurzaamheid behouden blijft.

De meeste motorcrossbanden zijn slechts bijzonder effectief op één type terrein, maar de verbeteringen die Dunlop met de MX34 heeft aangebracht, zorgen voor uitstekende prestaties over een groter spectrum van terrein. De MX34 beschikt over geavanceerde modder-afvoertechnologie die je zelfs in de meest modderige omstandigheden de controle houdt. U kunt met vertrouwen rijden, wetende dat uw band werkt om u stabiel en veilig te houden.

– Dunlop heeft een nieuw karkasmateriaal ontwikkeld dat zorgt voor maximale prestatiestabiliteit tijdens de race. Hoe uitdagend het terrein ook is, u kunt erop rekenen dat de MX34 de stabiliteit en controle levert die u nodig hebt om de concurrentie voor te blijven. De MX34 heeft een nieuwe PCBT (Progressive Cornering Block Technology) die zorgt voor meer grip op gemiddeld terrein. Je ervaart ongeëvenaarde controle en vertrouwen als je zelfs de zwaarste tracks te lijf gaat.

Met de MX34 merk je een overweldigende tractie tijdens het starten en accelereren uit de bochten. U kunt sneller accelereren en bochten nemen met meer snelheid en precisie, waardoor u een aanzienlijke voorsprong heeft op uw concurrenten.

Loop niet meteen naar de bandenboer, de Geomax MX34 is in Europa verkrijgbaar vanaf juli.