Smets Zeefdruk Printing Service

Smets Zeefdruk Printing Service
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

U eigen ontworpen MX-kleding of stickerset volledig laten produceren buitenshuis maar kant en klaar in eigen huis ontvangen? Dan bent u bij Smets Zeefdruk in Gemert aan het juiste adres!

 MX-Kleding

Smets creëert, produceert en print u MX-kleding volledig in u eigen ontwerp. Door middel van onze sublimatie techniek kunnen wij u een rijk arsenaal van kleuren aanbieden, zelfs fluor kleuren behoren tot de mogelijkheden. U levert het ontwerp aan, wij printen, sublimeren en confectioneren het. Ook wij kunnen het voor u op maat ontwerpen. Wij leveren onder anderen: MX broeken,  MX shirts, Slimfit shirts, Aero shirts, Rain-shirts, Bodywarmer/Jackets en milieumatten.

MX- stickersets

U kunt ook voor alle merken motoren en ieder model uw stickerset laten printen. Met 45 jaar ervaring voldoet onze MX stickers aan alle eisen; dik laminaat, flexibel en goed te plakken. Door de kleine luchtkanalen in ons materiaal kunt u uw stickerset plakken zonder luchtbellen. Tevens is bij onze stickersets ook hologram, chrome en fluor mogelijk.

U levert het ontwerp aan en wij printen, lamineren en snijden het op maat. Een custom ontwerp op maat behoort ook tot de mogelijkheden, voor zowel broeken, shirts als stickers!

  • 45 jaar kennis in de MX branche
  • Nette wederverkoop prijzen
  • De beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Verschillende soorten materialen en afwerking
  • Hologram, chrome, fluor, matt en sparkling
  • De beste service

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Smets Zeefdruk
Weerijs 25
5422 WV Gemert
info@smetszeefdruk.nl
www.smetszeefdruk.nl
+31(0)492-362047

LEES MEER  EMX65: Ivandic wint de EMX65-titel, Van Hamond vierde

Uw reacties

Ook te lezen