Zit Kickstart Kenny ook volgend jaar op een Suzuki?

Zit Kickstart Kenny ook volgend jaar op een Suzuki?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het zijn drukke tijden voor de Duitser Ken Roczen. Vorige week werd hij voor een tweede keer vader en intussen werkt hij een druk programma af met de SMX-playoffs en de voorbereidingen van de MXoN in Ernée alwaar hij zal meestrijden in het Duitse team aan de zijde van Simon Laengenfelder en Tom Koch.

Afgelopen weekend werd hij nog mooi tweede op Chicagoland Speedway en pakte een reekszege. Hij staat momenteel als derde gerangschikt in de SMX-ranking op 10 punten van leider Chase Sexton en intussen ligt er een nieuw contract van het HEP Suzuki Team op zijn bureau te wachten op een handtekening.

Ken Roczen: “Er is nog niets aangekondigd. Ik heb nog niet getekend, maar dat is natuurlijk wel mijn bedoeling. We zijn gewoon zo druk bezig geweest met racen. Ik heb het contract en alles, maar zoals ik al zei, er is nog niets getekend. Ik heb er de laatste tijd gewoon niet veel aan gedacht met de nieuwe baby en de SMX Playoffs. Vroeger, toen ik jong was, wilde ik graag snel dingen doen. Als de tijd rijp is, zullen we een aankondiging doen.

LEES MEER  MXGP Loket: Jeffrey Herlings sneller dan Prado en Gajser in eerste reeks

Uw reacties

Ook te lezen