X

VLM opent seizoen in Lommel

Een klassieker op de VLM-kalender is de openingswedstrijd in Lommel. Het is een tweedaagse met op zaterdag 24 februari de jeugdfederatie JMS en op zondag 25 het VLM-programma.

Organisator BeTeMo heeft er een drukke winter op zitten met diverse party’s en de teamvoorstelling. Maar voor de eerste wedstrijd van het seizoen hopen zij zoals steeds op massaal veel piloten die zich inschrijven voor deze openingsklassieker. Uiteraard van de VLM-vergunninghouders die weer massaal lijken te kiezen voor VLM, maar ook rijders uit alle hoeken van België en van de wereld zijn er welkom.

Vaak zien we dat veel piloten kiezen voor Lommel wanneer ze niet aan de slag kunnen in de meer gekende internationale wedstrijden. BeTeMo levert een bijkomende inspanning om een extra prijzenpot te voorzien voor de MX1 en MX12 Inters. Voor de VLM-piloten verandert er niets, zij kunnen – indien gewenst – inschrijven via de app van Motoinside. Maar er kan ook ter plaatse ingeschreven worden vanaf zaterdag. Het inschrijvingsteam zal versterkt worden, en spreekt meerdere talen.