X

De milieumat die het verschil maakt!

Er is amper een topmerk of topteam in het WK motorcross die ze niet gebruikt. We hebben het over de vermaarde Empirelogomats. Want niet alle milieumatten zijn hetzelfde!

Een milieumat is al ruime tijd verplicht. Zo bescherm je niet alleen de omgeving (én dus het voortbestaan van onze sport) maar kan je ook uitpakken met het design van jouw keuze. Uiteraard zijn er heel wat bestaande ontwerpen en merken die kwalitatieve milieumatten aanbieden.


In de motorsector groeide het Belgische Empirelogomats uit Kortrijk uit tot een wereldwijde referentie. Zowel als leverancier van KTM, GasGas, Husqvarna, Triumph, Stark, Twin Air als bewezen partner van KRT Kawasaki (zie introfoto), HRC Honda, Monster Energy Yamaha, Pro Circuit Kawasaki, Fantic Factory Racing MXGP, Standing Construct Honda en héél veel anderen.

Je kan met een custom milieumat echter nog heel véél meer: je sponsors in the picture zetten, jouw zaak aankleden en uiteraard jouw (garage)vloer netjes houden! “Van een bijna eindeloze variatie qua kleuren, standaardmaten of net heel speciale maten, één enkele stuk tot duizenden exemplaren. Quasi alles is mogelijk,” legt drijvende kracht Luc Goffin uit.

Naast die speciallekes spreek de kwaliteit van dit topproduct voor zich. Goffin: “We hebben het hier niet over een quasi kartonachtig wegwerproduct dat niet voldoet in zijn basisfunctie (olie opvangen). Integendeel Empirelogomats kan adelbrieven voorleggen die uniek zijn. Zo voldoen onze matten aan de FIM richtlijnen en zijn ze o.a. TÜV en ISO9001 gekeurd. Niet overtuigd? Check de bovenstaande video waarin 3AS demonstreert hoe absorberend onze matten zijn!”

Eigenschappen Empire logomats

  • Voldoet aan FIM-richtlijnen
  • Duurzame rubberen onderlaag met 6mm dikke hoogwaardige textiel bovenlaag
  • Bestand tegen olie, gas en chemicaliën
  • Absorbeert tot 1 liter olie (of andere vloeistoffen) volgens ISO-norm
  • Wasbaar
  • Standaard afmetingen: 200 x 100 cm
  • Volledig personaliseerbaar

Meer weten? Neem contact op met Empirelogomats of check de site

CEO Luc Goffin : +32 477 48 44 32
Account manager Alex De Kegel : +32 476 38 26 32