VRT podcast over de toekomst van de motorcross: Wordt het elektrisch?

VRT podcast over de toekomst van de motorcross: Wordt het elektrisch?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Dit weekend start het WK motorcross in Argentinië en zijn er traditioneel een aantal Belgen die hoog kunnen scoren. Maar na de sluiting van het crossterrein in Lille, de vergunningsproblemen rond het circuit van Lommel en Olmen reizen er vele vragen over de toekomst van de sport in ons land. VRT Max ging te rade bij enkele bekenden uit de sport in een podcast.

Eén van de dingen die met argusogen wordt bekeken is de transitie naar elektrisch crossen. In de podcast van Sporza wordt dieper ingegaan samen met kersvers bondscoach Joël Roelants, Stefan en Liam Everts alsook met Brent Van Doninck.

Beluister de podcast van Sporza Daily via deze link.

LEES MEER  MXGP Loket: Tim Gajser wint zwaarbevochten GP van Tsjechië

Uw reacties

Ook te lezen