Published On: 13 september 2012

Tanel Leok heeft voor 2013 een nieuwe renstal gevonden. Tanel tekende een contract bij het Engelse Route77energy MVR-D Honda Team. De Estonian Express reed in 2004 al eens voor het Engelse team. Voor 2013 zal hij samen met teamgenoot Jason Dougan het Wereldkampioenschap MX1 en het Engels kampioenschap rijden.

Team Manager Mark Chamberlain : Ik ben erg blij dat we zeer snel rond waren met Tanel en Jason. Het is een hele eer om Tanel in het team te hebben. Beide rijders weten dat het team zich voor 100% zal inzetten in al wat ze nodig zullen hebben. Jason is in het begin van het seizoen gekwetst geweest, dus zal het leuk zijn om hem terug te zien rijden en kan hij meteen ook profiteren van de snelheid en ervaring die Tanel al heeft. Wat Tanel betreft, hij heeft aangetoond met zijn podiumplaats in Lierop dat hij nog op het hoogste niveau mee kan. Alleen zijn blessure in het begin van het seizoen vertraagde zijn goeie vorm wat.
Er zullen grote veranderingen gebeuren in het team en in de winter leggen we vooral de focus op de infrastructuur en de setup van het hele team. Ik zou Neil Tuxworth van Honda UK en Rolandas Sakauskas van Route77energy willen bedanken voor hun voortdurende steun en in het geloof voor het programma van volgend seizoen.

Foto : Ray Archer
Tekst : @Kris…