X

Kemea team kiest voor BMB in 2010.

Het Kemea team uit Beringen was jarenlang een vaste waarde in de VLM.  Maar na 13 seizoenen in de Antwerps-Limburgse amateurfederatie was Kemea als team echter aan een nieuwe uitdaging toe.

Reytec-baas Ben Reynders licht even toe. “Na zoveel jaar op dezelfde circuits gereden te hebben waren nogal wat van onze rijders wel aan een andere uitdaging toe. Daarom hebben we geopteerd om in 2010 over te stappen naar de BMB.  Op de zondagen zonder BMB-wedstrijd, zal het team in de VBM aan de slag gaan. Speerpunt van het team blijft uiteraard Jimmy Huysmans. Huysmans stapt in 2010 evenwel terug op de Yamaha YZ250F. Gezien zijn goede uitslagen in de Radson Trophy (BK MX2) in 2008 zal Jimmy in de MX Pro Series terug in de MX2 aantreden. We verwachten dat hij zich in de top-5 zal kunnen handhaven. Momenteel zijn we nog met een aantal sponsors aan het spreken. Maar begin februari moet alles gefinaliseerd zijn want dan wordt het Kemea  team 2010 voorgesteld.”

Noot voor wie het nog niet weet, of al is vergeten. Kemea staat voor ‘Kom Er Maar Eens Achter’. Het blijft na al die jaren nog steeds even sterk!

Credit foto: Pixelpony