X

Stem voor Gouden stuur en Beloftevolle jongere!

In januari reikt de Belgische Motorrijdersbond zijn twee belangrijkste sportieve onderscheidingen uit: De Gouden stuur trofee en de Trofee van beloftevolle jongere. Stemmen kan je via deze link

Van de 6 genomineerden voor de Gouden stuur trofee komen er maar liefst 5 uit de crosswereld. Zo werden het Belgische team voor de Zijspancross der Naties, het Belgische team voor de Quadcross der Naties, Clément Desalle, Wereldkampioen Veteranen motorcross Pascal Bal en het zijspanduo Jan Hendrickx/Tim Smeuninx genomineerd. De andere genomineerde voor de Gouden stuur trofee is Team BMW France, een team uit de Enduranceracerij dat geleid wordt door Schellebellenaar Steven Casaer.

De 4 genomineerden voor de Trofee van Beloftevolle jongere komen allemaal uit het off-road gebeuren. Jens Getteman, Damon Graulus, Kevin Fors en Adrien Vandercapelle maken onder mekaar uit wie de grootste Belgische motorsportbelofte van 2011 was.

Dit jaar heeft de BMB ook de fans inspraak gegeven. Zowel voor de Gouden stuur trofee als voor de trofee van Beloftevolle jongere kan je stemmen. Je vindt de poll in de rechtercolumn op de BMB homepage.

Foto: CDS Images