X

FERSIE nieuwe Belux verdeler Beta

De Firma FERSIE NV is reeds vele jaren invoerder- distributor van de hoogkwalitatieve merken LAZER Helmen; Troy Lee Designs gear; KNOX protection & MOVEO Neckbraces.
In de zoektocht om nieuwe produkten toe te voegen aan de portefuille, kondigen wij met veel voldoening de agentuur aan van het motorenmerk BETA MOTORS, en dat voor de BELUX.
Vanaf 1 Juli verzorgt FERSIE de marketing, verkoop & naservice voor BETA Motors, een  merk met een hoog kwaliteits-niveau en aktief in Trial, Enduro, Scooter & Urban Bike.
FERSIE gaat binnenkort een analyse maken van het dealer netwerk en staan natuurlijk open voor nieuwe aanvragen!
Gelieve hier onder de werkwijze en coordinaten te vinden:
1.MARKETING- EVENTS- SUPPORT- ACCOUNTS:
FERSIE N.V.
Contact: Blieck Fernand: 0475/252288
2.VERKOOP & CONDITIES – TECHNICAL SERVICE- POS – VISITS:
SGM
Contact: Stefan Gheysens : 0473/176904
Er zal een eerste presentatie gebeuren van de enduro modellen 2014 op de endurance “La Chinelle” en we voorzien een viertal demo-dagen nog dit jaar, verspreidt

Het Italiaanse Beta zit al een aantal jaren ontzettend in de lift. Zowel in de enduro als in de trial komt Beta onder de vlag ‘The playbike’ met erg kwalitatieve en zeer gewaardeerde modellen op de merkt. Dat is ook Fersie, reeds vele jaren invoerder- distributor van de hoogkwalitatieve merken zoals LAZER Helmen; Troy Lee Designs gear; KNOX protection & MOVEO Neckbraces, niet ontgaan.

Fernand Blieck van Fersie: “In de zoektocht om nieuwe producten toe te voegen aan de portefuille, kondigen wij met veel voldoening de agentuur aan van het motorenmerk BETA MOTORS, en dat voor de BELUX. Vanaf 1 Juli verzorgt FERSIE de marketing, verkoop & naservice voor BETA Motors, een  merk met een hoog kwaliteitsniveau en actief in Trial, Enduro, Scooter & Urban Bike. FERSIE gaat binnenkort een analyse maken van het dealer netwerk en staan natuurlijk open voor nieuwe aanvragen!”

Beta zal haar 2014 enduromodellen voorstellen tijdens de 12u van “La Chinelle”. Verder heeft Fersie nog een viertal demo-dagen voor Beta gepland op verschillende locaties in België.