X

Endurotocht: Entre Haine & Trouille

Na drie jaar van afwezigheid kende de endurorit ‘Entre Haine & Trouille’ vorig jaar opnieuw een editie, een meer dan geslaagde editie. Het mag dan ook geen verrassing heten dat deze georganiseerde rit ook dit jaar weer plaats vind. Ditmaal is de datum van afspraak zaterdag 14 maart. Net zoals de voorgaande edities vind de ‘Entre Haine & Trouille’ plaats in en rond Bergen (Mons) in de provincie Henegouwen.

Dit jaar heeft de organisatie een rit van ongeveer 150 kilometer weten uit te stippelen. Deze zal u onder anderen ook brengen op plaatsen die gewoonlijk strikt verboden zijn, echter wordt er voor deze georganiseerde rit een hoogst uitzonderlijke toestemming verleend. Voor de piloten die de ‘extremere’ of ‘moeilijkere’ passages liever links laten liggen zijn er alternatieve routes voorzien. Bij inschrijving kan u gaan voor de All-In formule die o.a. een ontbijt, lunch en buffet (drankjes inbegrepen).

Kortom als endurist is de ‘Entre Haine & Trouille’ een leuke dag uit. Meer info kan u verzamelen op deze website van de club. Ook kan u contact opnemen via mail.