X

DMofMX: Nagl verdedigt leidersplaats in Harfsen!

Naast drievoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings, Grand Prix winnaars Max Anstie, Gautier Paulin en Shaun Simpson heeft nu ook de snelle Duitser Max Nagl net bekend gemaakt dat hij in Harfsen van start gaat. Nagl wist de eerste wedstrijd in Oss te winnen en komt dus als leider in de tussenstand naar Harfsen. 

Het feestje is compleet voor de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen a.s. zondag in Harfsen! Dit evenement biedt voor man, vrouw en kind de hele dag vermaak. Naast de crosswedstrijden zijn er muziek, stormbaan, kinderdagverblijf, MX Ride Experience, handtekeningsessies en een supersterk deelnemersveld!

Niet alleen in de MX1 klasse zien we de wereldtop in actie maar dit is ook het geval in de MX2 klasse. In deze klasse zullen de rijders van het HSF Logistics Motorsport team met Brian Bogers en Calvin Vlaanderen het op gaan nemen tegen de rijders van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing met Thomas Kjer Olsen (5e tussenstand WK MX2) en de fanatieke Amerikaan Thomas Covington (winnaar GP Mexico).

Uiteraard wil het jonge Belgische talent, Jago Geerts, doorgroeien naar de top. In Oss liet hij al een hele sterke indruk achter en wellicht kan hij in Harfsen voor een verrassing zorgen. Freek van der Vlist uit Apeldoorn wil voor eigen publiek het beste van zichzelf laten zien en gaat voor de top vijf!

De 85cc en 125cc zitten vol met jong talent waarin de Nederlanders Kay de Wolf, Scott Smulders, Kay Karssemakers en Raivo Dankers het gevecht aan zullen gaan met hun Buitenlandse concurrenten. Ook de KTM 50 / NK 50 Cup is een lust voor het oog om te zien. De ene is nog fanatieker dan de ander en de ouders hebben het niet meer van de zenuwen!

Mis niets van de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen: Trainingen vanaf 08:30 uur en het starthek zal de eerste keer vallen om 11:45 uur. De entree is t/m 12 jaar gratis, van 13 t/m 17 jaar 10 euro en voor volwassenen bedraagt de entree 20 euro.

Foto: CDS, Bavo