X

Billy Bolt vervangt Christophe Charlier voor EnduroGP Griekenland

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing’s extreme enduro-rijder Billy Bolt mag komend weekend proeven van zijn eerste EnduroGP. Bolt zal in Griekenland namelijk de gewonde Christophe Charlier vervangen. Charlier brak de eerste dag van de EnduroGP in Hongarije een bot in zijn linkerhand.

In zijn laatste wedstrijd, de Erzberg Rodeo Hare Scramble, eindigde Bolt zevende. De EnduroGP in Griekenland wordt voor hem een onderdeel in zijn voorbereiding naar de volgende extreme enduro, de Romaniacs Hard enduro rally eind juli. Naar verwachting zou Charlier weer moeten klaar zijn voor de volgende EnduroGP in Portugal, Castelo Branco, op 22-23 juli. De Griekse EnduroGP in Grevena is de vijfde ronde van het WK.

Billy Bolt: “Dit is een geweldige kans voor mij, ik kijk echt uit naar de wedstrijd in Griekenland. Ik weet echt wat te verwachten, behalve dat het heel anders zal zijn dan de  Erzberg! Ook het racen in de hitte zal  iets zijn waar ik niet gewend aan ben. Maar het is een geweldige kans om meer ervaring op te doen in een andere discipline.”